KNOKKE BOAT RENTAL
ZEEBRUGGE • Bij Knokke Boat Rental kan je snelle RIB’s, Rigid Inflatable Boats, huren. Dat zijn onzinkbare motorboten met een harde onderkiel en opblaasbare zijkanten. Wil je in vier uur naar Engeland varen? Geen probleem, snoer je vast en enjoy the ride!

We hebben bewust gekozen voor boten van acht meter of meer: hiermee ga je nl. vlot over het water, zonder constant op golven te botsen. Ondertussen hebben we 8 verschillende powerboten in ons assortiment en bieden we tours aan voor gezinnen, vrienden, koppels...

Heel uiteenlopend maar elk uniek op zijn eigen manier (culinair, avontuur, kids, watersport…). Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor sportieve teambuilding-activiteiten of incentives.

Wat in de smaak valt bij onze klanten is een bezoek aan de zeehondjes op de Belgisch/Nederlandse grens, een tocht op zee naar het Thornton windmolenpark, een stop bij de Oesterput te Blankenberge of een bezoek aan de Mercator in Oostende. En niet te vergeten: naar het vuurwerk op zee kijken, met een flesje champagne.
Rederskaai 1
8380 Zeebrugge
breng me hierheen